Comfort Kasten logo
Home » Kasten op maat » Cinewall op maat
Luxe cinewall op maat
Cinewall op maat

Cinewall op maat

Een cinewall is een luxe woord voor een wand met een tv in combinatie met een haard. Deze combinatie kan vaak nog uitgebreid worden met bijvoorbeeld ook een vak voor een soundbar of een aantal open vakken. Maar ook deuren en/of laden behoren tot de opties. Zo zijn cinewalls in verschillende soorten, maten en afwerkingen te vinden. Een cinewall kan bijvoorbeeld een gestucte wand zijn maar het ook in de vorm van een meubel gemaakt worden.

Bij Comfort Kasten maken wij uitsluitend de meubel variant van een cinewall. Het voordeel van een cinewall als meubel is, dat er veel variaties en combinaties mogelijk zijn. Zo heeft u keuze uit opties als laden, open vakken, deuren en kleppen. Hierdoor kunt u al uw apparatuur, fotolijstjes, boeken en andere spullen netjes opbergen in uw cinewall. Het éne willen we het liefst in het zicht hebben en het andere werken we het liefst weg achter een deur, klep of lade. Zo creëren wij niet alleen een hoop kastruimte maar geven wij uw cinewall ook een rustige en luxe uitstraling, waarbij u alleen hoeft te kijken naar de dingen die u wilt zien.

Om de luxe uitstraling en kwaliteit van onze cinewalls te garanderen leveren wij enkel materialen en apparatuur uit het topsegment. Zo leveren wij enkel de elektrische haarden van Trimline (Solus-serie). Deze haarden zijn bijna levensecht, bevatten een geweldige verwarming en hebben vele opties om de kleuren en geluiden van uw haard te personaliseren. Ook leveren wij enkel beslag van de hoogste kwaliteit, zodat uw cinewall zonder problemen nog jaren meegaat. Ook levert Comfort kasten uitsluitend maatwerk. Met onze ruim 20 jaar ervaring in ons vak meten wij nauwkeurig in, geven wij u het beste advies en leveren wij kwaliteit tot in detail.

Zo luisteren wij aandachtig naar uw wensen en verwerken uw wensen in combinatie met de exacte maten perfect in ons werk. Zo kunt u genieten van een luxueus en prestigieus meubel dat volledig aansluit op uw persoonlijke stijlen en wensen.

Om al uw wensen goed te kunnen verwerken hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan grepen, kleuren, afwerkingen en talloze opties. Kom daarom langs in onze showroom voor persoonlijk advies en ontdek onze grenzeloze mogelijkheden.

Contact