Comfort Kasten logo
Home » Kasten op maat

Kasten op maat

Voor kwaliteit tot in detail

Er zijn veel verschillende soorten kasten. Elk met een eigen functie en toepassing. Vaak is een bepaald soort kast ook gekoppeld aan een specifieke ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een kledingkast, deze staan vaak op een slaapkamer. Of een boekenkast, deze staan vaak in de woonkamer. Deze ruimtes hebben elk hun eigen afmetingen en indelingen. Zo is er in een slaapkamer vaak niet al te veel ruimte over voor een kast en heeft een woonkamer vaak een lange kale muur.

Om de ruimte zo goed mogelijk te kunnen benutten is maatwerk een goede oplossing. Zo is het in een krappe slaapkamer vaak handiger om te kiezen voor een schuifdeurkast in plaats van een draaideurkast. En is het fraaier als de boekenkast van muur tot plafond de woonkamer siert.

Ook biedt maatwerk de mogelijkheid tot een geheel persoonlijk ontwerp. Zo kunt u zelf de indeling, kleur en uitstraling bepalen onder begeleiding van het advies van een vakman of vrouw. Hierdoor bent u verzekerd van de technische haalbaarheid en haalt u het meeste uit de beschikbare ruimte.

Bij Comfort Kasten op maat bent u verzekerd van kast die past. Volledig naar eigen wensen in combinatie met de meest ideale toepassing en indeling. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte? U bent, voor een geheel vrijblijvend en persoonlijk advies, van harte welkom in onze showroom.

Voor het bekijken van onze openingstijden of het maken van een afspraak verwijs ik u graag door naar onze contactpagina. Bekijk hieronder wat wij maken en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Schuifdeurkast-op-maat

SliDesign

SlideDesign
Schuifdeurkasten

Op maat

kledingkast-met-draaideuren-op-maat

Comfort Kasten

Draaideurkasten

Op maat

Voordelige-schuifdeurkast-op-maat

SlideComfort

SlideComfort
Schuifdeurkasten

Op maat

Schuifdeurkast-schuin-op-maat

Onze

Schuine kasten

Op maat

Ladekast-op-maat

Onze

Ladekasten

Op maat

Cinewall-op-maat

Onze

Cinewalls

Op maat

Vouwdeurkast-op-maat

Comfort Kasten

Vouwdeurkasten

Op maat

Knieschot-kast-op-maat

Comfort Kasten

Knieschotkasten

Op maat

Trapkast-op-maat

Comfort Keuken

Trapkasten

Op maat