Comfort Kasten logo
Home » Kasten op maat » Ladekasten op maat
Ladekast op maat
Tv-meubel met laden op maat
Schuifdeurkast met laden op maat

Laden (kasten) op maat

Een keuken, een nachtkastje, een Tv-meubel, een audiomeubel of een dressoir. Het zijn allemaal meubels die vaak gecombineerd worden met laden. De reden dat deze meubels vaak worden uitgevoerd met laden heeft te maken met de hoogte van deze meubels. Het is namelijk best wel lastig om in een laag meubel te kunnen zien wat er achter in het meubel ligt, laat staan er iets uit te pakken. Met een lade voorkomt men dit probleem. Doordat de lade, met alle spullen erin, naar voren schuift, kan men in één oogopslag zien wat er zich in de kast bevindt, zonder dat u daarvoor op de grond te hoeft liggen.

Het gebruik van laden in elk ander meubel is dan ook vaak geen slechte keuze. Het is naast de praktische oplossing voor lage ondiepe vakken ook een handige verzamelbak voor allerhande kleine spullen. Zo worden laden in een kledingkast vaak gebruikt voor het opbergen van ondergoed en sokken.

Bij Comfort Kasten maken wij onze eigen laden geheel zelf. Hierdoor maken wij de laden op maat zonder gebruik te hoeven maken van passtroken en kunnen wij onze laden in allerlei kleuren, indelingen en (technisch haalbare) vormen maken. Zo kunt u bij ons terecht voor geheel nieuw meubel met laden, maar ook voor de toevoeging van laden aan een bestaand meubel.

Voor meer informatie over onze laden of een vrijblijvend en persoonlijk advies, bent u van harte welkom in onze showroom.

Contact