Comfort Kasten logo
Home » Kasten op maat » Schuine kasten op maat
Schuine schuifdeurkasten op maat
Schuideurkast schuin dak
Draaideur kast onder schuin dak op maat
inloopkast onder schuin dak

Schuine kast op maat

Een schuin dak op de eerste verdieping en/of zolder van een huis is een heel veel voorkomend fenomeen. Toch is hier niet altijd een geschikte kast voor te vinden. Het is namelijk helemaal niet aantrekkelijk om een standaard schuine kast te maken voor huizen met een schuin dak. Elk huis heeft namelijk andere maten. Zo heeft niet elk huis dezelfde dak schuinte of dezelfde knieschot hoogte. En ook per huis kunnen de verschillen al groot zijn. Zo hangt een dak vaak iets door en loopt de vloer niet helemaal recht. Al deze factoren samen maken maatwerk dan ook de meest logische keuze.

Een bijkomend voordeel van maatwerk is, dat de kast in alle opzichten specifiek voor u op maat gemaakt wordt. Dus niet alleen in de vorm van maten, maar ook op maat van al uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kleuren, het design en de indeling.

Bij Comfort Kasten leggen wij dan ook de nadruk op beide. Zo bent u van harte welkom voor een persoonlijk advies en helpen wij u graag bij het maken van de beste en meest praktische keuzes. Hierdoor bent u verzekerd van de mooiste kast die perfect past.

Contact