Comfort Kasten logo
Home » Kasten op maat » Trapkasten op maat
Trapkast op maat
Situatie voor
Trapkast op maat
Trapkast in woonkamer op maat
Situatie na
Kast onder trap op maat

Trapkast op maat

De ruimte rondom de trap is vaak de meest onpraktische ruimte in de woning. Met name de ruimte onder de trap is vaak moeilijk te benutten. Het is er, afhankelijk van de trap, schuin of rond en de hoogte onder de trap is vaak ook niet echt ideaal. In sommige huizen is hier bij de bouw al over nagedacht en hebben ze hier al een kast van gemaakt. Maar voor ieder zonder dit voordeel, kan een geschikte kast vinden een flinke opgave zijn.

Comfort Kasten helpt u daarom graag bij het maken van een praktische oplossing voor deze ruimte. Onze expertise in maatwerk maakt deze ruimte dan ook niet veel ingewikkelder voor ons dan een andere ruimte. Daarnaast biedt ons maatwerk meer dan alleen de juiste maten. Zo geven wij u deskundig advies dat aansluit op uw voorkeuren, zodat de kast volledig naar uw wens is.

Zo kunnen wij een compleet maatwerk interieur onder uw trap realiseren, dat volledig aansluit op uw wensen. Afhankelijk van de situatie kunnen wij uw trapkast afwerken met draaideuren, schuifdeuren of vouwdeuren.

Contact