Comfort Kasten logo
Home » Kasten op maat » Knieschot kasten op maat
Knieschot kast op maat
Knieschot kast op maat
Knieschotkast op maat

Knieschot kast op maat

Het knieschot is de wand die wordt aangebracht onder een schuin dak, om zo de scherpe punt van het dak netjes af te werken. In sommige gevallen heeft een knieschot een dragende constructie. Dit is soms nodig bij een grote overspanning van het dak.

Wanneer een knieschot geen dragende functie heeft, is het een ideale plek om er spullen achter op te bergen. Het nadeel is dat het knieschot vaak een vaste wand is en geen deuren heeft. Hierdoor is het lastig om bij de spullen te komen. Een knieschot kast op maat is daarom een heel goed alternatief. Doormiddel van maatwerk kunnen wij comfort met een praktische indeling combineren, zodat u de meeste opbergruimte uit uw ruimte kunt halen.

Naast ons maatwerk in maten, bieden wij u ook een volledig persoonlijke ervaring in advies en ontwerp. Hierdoor sluit uw kast volledig aan op uw wensen en kunt u jarenlang genieten.

Wij kunnen knieschotkasten leveren met schuifdeuren, draaideuren, vouwdeuren of met alleen open vakken, en dit alles in talloze kleuren, maten en uitvoeringen.

Voor een persoonlijk en passend advies voor uw knieschotkast op maat, bent u van harte welkom in onze showroom.

Contact