Comfort Kasten logo
Home » Kasten op maat » Schuifdeurkasten op maat
Schuifdeur kast op maat
Schuifdeuren op maat
Inloopkast met schuifdeuren op maat
Berging kast met schuifdeuren
klassieke schuifdeurkast op maat
kast met schuifdeuren op maat

Wilt u meer voorbeelden zien van onze schuifdeurkasten op maat?

Bekijk meer…

Luxe schuifdeurkasten

Een schuifdeurkast op maat is, zoals de naam al zegt, een kast op maat met deuren die “schuiven”. Dit schuiven is hedendaags een breed begrip geworden, doordat er door de jaren heen veel is veranderd en er steeds meer verschillende systemen bij zijn gekomen. Zo schuiven de schuifdeuren van Comfort Kasten niet echt meer, maar rijden deze soepel op een aluminium rail. Dit komt doordat onze schuifdeuren worden samengesteld uit materialen van de hoogste kwaliteit. Zo hebben onze deuren gelagerde wielen en zijn ze gemaakt van wat zachtere kunststof. Hierdoor maken de wielen bijna geen geluid en slijten ze amper. Zo garanderen wij u de hoogste kwaliteit van meer dan 10.000 schuifbewegingen per deur.

Waarom kiezen voor een schuifdeurkast op maat?

Het grootste voordeel van een schuifdeurkast op maat is dat het relatief weinig ruimte in beslag neemt. Omdat de deuren in de breedte van de kast schuiven hebben we niet te maken met een draaicirkel van de deuren. Zo kunnen we in krappe ruimtes een ruime kast met veel opbergruimte realiseren zonder dat de deuren in de weg hangen als ze geopend zijn. Ook kunnen we schuifdeuren relatief breder maken dan draaideuren. Hierdoor zijn er vaak minder deuren nodig, wat vaak weer scheelt in de kostprijs ten opzichte van een draaideurkast.

Waarom een schuifdeurkast kopen bij Comfort Kasten op maat?

Comfort Kasten is de specialist in schuifdeurkasten op maat. Zo hebben wij talloze schuifdeurkasten op maat gemaakt en geplaatst en kunnen wij u het beste advies garanderen. Zo hebben wij u veel mogelijkheden te bieden in o.a. deurtypes, interieur types en kleuren. Hierdoor is maatwerk meer dan alleen een kast die past in de ruimte. Het is namelijk uniek, speciaal gemaakt naar uw wensen. 

SlideComfort

Ook heeft Comfort Kasten een unieke schuifdeurenlijn, genaamd SlideComfort. Deze lijn is onze basis variant voor schuifdeurkasten op maat. Het doel van deze lijn is om mensen met een wat kleiner budget toch een schuifdeurkast op maat te kunnen bieden, zodat ook zij kunnen genieten van de kwaliteit en comfort van Comfort Kasten. U heeft dan een iets minder uitgebreide keuze in ontwerpen, kleuren en indelingen. Zonder dat het ten koste gaat van de praktische indelingen en kwaliteit van ons maatwerk.

Heeft u interesse in een schuifdeurkast op maat van Comfort Kasten? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact