Comfort Kasten logo
Home » Kasten op maat » Draaideurkasten op maat
Schuine slaapkamerkast met draaideuren op maat
kledingkast met draaideuren op maat
Draaideurkast op maat
kledingkast met draaideuren op maat

Draaideurkasten op maat

Een draaideurkast is, zoals de naam al zegt, een kast met deuren die open en dicht draaien. Het voordeel van een draaideurkast ten opzichte van een schuifdeurkast is dat een draaideurkast in zijn geheel geopend kan worden. Zo kunt u alle deuren openen, om zo een beter overzicht te krijgen van de kastinhoud en kunt u de kast makkelijker inpakken. Daarnaast straalt een draaideurkast vaak ook meer luxe uit dan een schuifdeurkast. Zo liggen alle deuren op één lijn en is er geen sprake van een omlijsting zoals bij schuifdeuren.

Deze luxe uitstraling kunt u ook nog eens volledig naar eigen wens aanpassen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit vele kleuren en grepen. Ook is het mogelijk om te kiezen uit voorliggende deuren of inliggende deuren. Bij voorliggende deuren vormen de deuren als het ware één geheel en ziet u enkel de nodige draainaad tussen de deuren. Bij inliggende deuren wordt het geheel onderbroken door de staanders van de kast, die dan tussen de deuren zichtbaar zijn.

Bij Comfort Kasten geven wij de luxe uitstraling van uw draaideurkast nog een flinke boost. Door onze geavanceerde kantenlijmmachine versmelten wij de kantenband (kunststof afwerkranden) naadloos met de panelen. Hierdoor is er geen lelijke naad meer zichtbaar tussen de kantenband en de panelen. Daarnaast werken wij met draainaden van slechts 2mm, in plaats van 4mm, rondom een deur. Hierdoor geven wij uw kast een zo strak mogelijke uitstraling.

Contact